ÓBUDAI CSILLAGUTAZÁS - Önállóan használható óriás társasjáték 2021. augusztus 20-22.

2021-08-20

2021. augusztus 20-22-én, péntektől vasárnapig ismét a népszerű óriás társasjátékunk várja a családokat: az Óbudai csillagutazás! 

 

Üstökösökön, csillagokon lépdelve oldd meg a feladatokat, juss el Nyuszival a Holdra és hozzátok le a sajtot Egérkének! De vigyázz, a világűr számtalan veszélyt tartogat! Élő társasjátékunk a kiállított műtárgyak és a „Játék a városban” című meséskönyvünk alapján készült. A könyvben Szabó T. Anna verseit Molnár Jacqueline illusztrációi keltik életre.

Az egész kiállítást lefedő társasjátékban a gyerekek a bábuk, akik egy felszerelt felfedező táska és Holdnapló segítségével vágnak neki a kalandnak. Jutalmuk pedig nem csupán Egérke boldogsága, hanem a játék főszereplőit ábrázoló matrica!

A játék időtartama kb. 60-90 perc. Ajánlott korosztály: 6-99 éves korig

A felszerelt táska és a Holdnapló, a játék végén pedig az ajándék a recepción vehető át. Jelenleg egyszerre 7 táska érhető el.

A játék a múzeum nyitvatartási ideje alatt bármikor, előzetes regisztráció nélkül, belépőjegy váltása mellett ingyenesen használható. III. kerületi lakosoknak a belépés is díjtalan.

Augusztus 20-án, állami ünnepünk alkalmából pedig a belépés mindenki számára ingyenes!

A játék védettségi igazolvány nélkül is használható.

Szeretettel várjuk a családokat egy közös játékra!